Историјски архив „Средње Поморавље“ Јагодина има велику част и задовољство да вас обавести да је 16. септембра у Старој Скупштини (порта Храма Свете Тројице) у Крагујевцу на Осмом Сабору Краљевске куће Обреновић на иницијативу УО Фондације Краљевске куће Обреновић, Историјском архиву у Јагодини, као институцији која чува и баштини богату културну и националну историју, додељена сребрна Споменица обнове српске државности. Директору Историјског архива „Средње Поморавље“, Милану Јаковљевићу уручена је Медаља књаза Михаила, која је установљена поводом важног јубилеја – 200 година од рођења кнеза Михаила, који се обележава ове године. Поред Историјског архива у Јагодини ове веома значнајне повеље добили су Историјски музеј Србије, Музеј града Београеда и Музеј Шумадије. Споменицу и медаљу, директору Милану Јаковљевићу уручио је господин Предраг Обреновић – Јаковљевић, прва глава и старешина Краљевске куће Обреновић.

Споменицу и медаљу, директору Милану Јаковљевићу уручио је господин Предраг Обреновић - Јаковљевић, прва глава и старешина Краљевске куће Обреновић.

Споменицу и медаљу, директору Милану Јаковљевићу уручио је господин Предраг Обреновић – Јаковљевић, прва глава и старешина Краљевске куће Обреновић.

Споменица обнове српске државности

Споменица обнове српске државности

Сребрна Споменица обнове српске државности

Сребрна Споменица обнове српске државности

Медаља књаза Михаила

Медаља књаза Михаила